TO THE OPENING CEREMONY OF THE OLYMPIC GAMES PARIS 2024
OLYMPIC GAMES IN
THE OLYMPIC GAMES
PARIS 2024
OLYMPIC GAMES
TO THE OPENING CEREMONY OF THE PARALYMPIC GAMES PARIS 2024
PARALYMPIC GAMES IN
THE PARALYMPIC GAMES
PARIS 2024
PARALYMPIC GAMES
Visa Paris Logo

Βοηθώντας να ζωντανέψουν οι Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες

Πάντα προσπαθούμε να δώσουμε ζωή στην πίστη μας στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες με όσο το δυνατόν περισσότερους τρόπους. Στο Παρίσι 2024, είμαστε περήφανοι που συνεχίζουμε το έργο μας τόσο στην υποστήριξη αθλητών σε όλο τον κόσμο στις ολυμπιακές και παραολυμπιακές διαδρομές τους όσο και στην παροχή καινοτόμων λύσεων πληρωμών.

Η Team Visa στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024

Βασικά, η Team Visa αποτελείται από αθλητές από διάφορες χώρες και αθλητικά υπόβαθρα. Το πρόγραμμα της Team Visa, το οποίο ιδρύθηκε το 2000, έχει ως στόχο να παρέχει στους αθλητές τα εργαλεία, τους πόρους και την υποστήριξη που χρειάζονται για να διαπρέψουν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, ανεξαρτήτως της καταγωγής ή του υποβαθρού τους. Είμαστε ενθουσιασμένοι που υποστηρίζουμε 147 αθλητές που μας εμπνέουν, στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Στοιχεία και αριθμοί της Team Visa

147

Αθλητές της Team Visa στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024

60 +

Χώρες που εκπροσωπούνται από αθλητές της Team Visa

40

Αθλήματα που εκπροσωπούνται, συμπεριλαμβανομένων 10 Παραολυμπιακών αθλημάτων

Εξερευνήστε τον ταξιδιωτικό μας οδηγό για το Παρίσι

Νιώστε το πνεύμα του Παρισιού και τον ενθουσιασμό των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων καθώς εξερευνάτε τα εμβληματικά σημεία που φιλοξενούν παγκοσμίου επιπέδου αθλητικές επιδόσεις το 2024. Επιπλέον, όταν πληρώνετε με Visa, μπορείτε να απολαύσετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές, όπως πτήσεις, ξενοδοχεία, φαγητό, ψώνια και πολλά άλλα. Βυθιστείτε στην παριζιάνικη κουλτούρα και προγραμματίστε το τέλειο ταξίδι σας με τον ταξιδιωτικό μας οδηγό.